T2p Project Engeneering

  • Projecten kunnen worden gespecificeerd in productiefases, inclusief materiaallijsten, projecturen en machinetijden.
  • Overzichtelijke projectplanning met directe mogelijkheid tot het bestellen van benodigde materialen.
  • Inzicht in materiaalbehoeften, voorraadniveaus en tekorten.
  • Eenvoudige overdracht van benodigde materialen naar de afdeling inkoop met een muisklik.
  • Automatische bepaling of artikelen worden ingekocht of intern geproduceerd, met aandacht voor leadtime.
  • Inzicht in de productieplanning en de timing van leveringen.
  • Overzicht van machinecapaciteit per week, waardoor de planner de planning kan aanpassen op basis van beschikbaarheid.
  • Capaciteitsbeheer per uursoort, met waarschuwingen voor eventuele knelpunten en mogelijkheid tot aanpassen van de planning of het inhuren van extra personeel.

Ontdek vandaag nog hoe eenvoudig Engeneering kan zijn!

U kunt uw projecten binnen de engineering module in productiefases specificeren voor wat betreft de benodigde materiaallijsten, projecturen en machinetijden.

Optimaliseer uw projectmanagement met onze engineering module! Hiermee kunt u uw projecten in detail specificeren, inclusief materiaallijsten, projecturen en machinetijden. Dit biedt u een gestructureerde en overzichtelijke manier om uw projecten te plannen.


Bovendien kunt u met ons systeem direct materiaaltekorten identificeren en onmiddellijk bestellingen plaatsen om te zorgen voor een vlotte voortgang van uw projecten.


Onze module geeft u duidelijk inzicht in de benodigde materialen, voorraadniveaus en eventuele tekorten. Met slechts een muisklik kan de planner de benodigde materialen overdragen naar de inkoopafdeling, wat tijd en moeite bespaart.


Het systeem herkent automatisch of een artikel moet worden ingekocht of intern geproduceerd, met nauwkeurige aandacht voor de leadtime. Hierdoor wordt de productie tijdig gestart, en de levering van uw artikel verzekerd.


Daarnaast bieden wij u inzicht in de machinecapaciteit per week, waardoor de planner de planning kan aanpassen op basis van beschikbaarheid. Dit geldt ook voor de uursoorten, waarbij u de capaciteit per periode kunt instellen. Als er meer uren zijn gepland dan beschikbare medewerkerscapaciteit, ontvangt u tijdig een signaal. Zo kunt u adequaat reageren, of het nu gaat om het aanpassen van de planning of het inhuren van extra personeel.


Met onze engineering module heeft u de controle over elk aspect van uw projecten, waardoor u effici├źnter kunt werken en knelpunten in de planning kunt vermijden. Ontdek vandaag nog hoe deze krachtige tool uw projectbeheer naar een hoger niveau kan tillen!

Informatie-aanvraag


volledig vrijblijvend

Automatisering is de ruggengraat van uw organisatie. Er gaat veel geld en mankracht in om en is vaak het gesprek van de dag.U betaald waarschijnlijk heel veel geld voor een waaier aan verschillende programma's.

Kan dat niet sneller, beter en goedkoper?

Ja zeker kan dat, om te beginnen door bijvoorbeeld met onze2TP ERP Software te werken.

 
 
 
 
 
 

Met 2Tp behaalt u flinke besparingen!