T2p Projecten module


 • Voorcalculatie module
 • Aanleggen budgetten uren/materialen/opbrengsten
 • Nacalculatie, realisaties per periode volgbaar.
 • Projectenbeheer / documentbeheer
 • Direct inzicht in project resultaten
 • Uitbesteedwerk/ Tracebility
 • Engineering werk en stuklijsten beheer
 • Productieplanning
 • Machinebeheer
 • Project inkopen en uren registratie
 • Project overzichten uren, kosten, opbrengsten

Op snelle en duidelijke wijze de voorcalculatie van uw project invoeren.

U kunt het voorcalculatie project aanmaken en beheren en naar eigen inzicht de budgetten van de uren per uursoort aanmaken.
Aan elke uursoort kunt u een intern en extern rekentarief koppelen.
Op deze wijze calculeert u de project werk uren in aantallen en in kosten.

Van alle budgetten zijn diverse overzichten te genereren.
Tevens kan men de uitstaande offertes van de voorgecalculeerde projecten goed volgen en nauwgezet bepalen welke
voorcalculaties van welke projectleiders tot opdracht leiden en welke helaas geen succes worden.

Als het voorgecalculeerde project daadwerkelijk in opdracht wordt gegeven, kan de project manager met een muisklik het project overhalen naar de actieve projecten, alle budgetten worden automatisch mee genomen.

Men kan nu de project gegevens verder complementeren in de uitvoerige project stamkaart en de startdatum van het project vastleggen.

Ontdek vandaag nog hoe eenvoudig Projecten Modules is!

Ontdek de kracht van onze Projectenmodule, de ideale oplossing voor snelle en duidelijke voorcalculaties van uw projecten. Met deze intuïtieve software kunt u moeiteloos voorcalculaties maken en beheren volgens uw eigen behoeften. Hierbij kunt u budgetten instellen voor uren per uursoort en aan elke uursoort interne en externe rekentarieven koppelen, zodat u projecturen zowel in aantallen als in kosten kunt berekenen.

Onze software biedt diverse overzichten waarmee u te allen tijde inzicht heeft in uw budgetten. Bovendien kunt u eenvoudig de uitstaande offertes voor voorgecalculeerde projecten volgen en gedetailleerd analyseren welke voorcalculaties succesvol zijn en welke niet.

Wanneer een voorgecalculeerd project groen licht krijgt, kunt u met slechts één muisklik het project overbrengen naar de actieve projecten, waarbij automatisch alle budgetten worden overgenomen. Vanaf dat moment heeft u de mogelijkheid om alle projectgegevens verder te completeren in de uitgebreide projectstamkaart, inclusief het vastleggen van de startdatum van het project.

Met onze Projectenmodule heeft u toegang tot een breed scala aan opties, waaronder de voorcalculatiemodule, het instellen van budgetten voor uren, materialen en opbrengsten, de mogelijkheid tot nacalculatie om realisaties per periode te volgen, uitgebreid projectbeheer en documentbeheer, direct inzicht in projectresultaten, traceerbaarheid van uitbestedingswerk, beheer van engineeringwerk en stuklijsten, productieplanning, machinebeheer, inkoop en urenregistratie voor projecten, en gedetailleerde projectoverzichten van uren, kosten en opbrengsten.

Verbeter uw projectbeheer aanzienlijk met onze Projectenmodule en krijg volledige controle over uw projecten, inclusief uw budgetten en resultaten. Ontdek vandaag nog hoe deze krachtige tool uw projectmanagement naar een hoger niveau kan tillen!

Informatie-aanvraag


volledig vrijblijvend

Automatisering is de ruggengraat van uw organisatie. Er gaat veel geld en mankracht in om en is vaak het gesprek van de dag.U betaald waarschijnlijk heel veel geld voor een waaier aan verschillende programma's.

Kan dat niet sneller, beter en goedkoper?

Ja zeker kan dat, om te beginnen door bijvoorbeeld met onze2TP ERP Software te werken.

 
 
 
 
 
 

Met 2Tp behaalt u flinke besparingen!