T2p WMS

Voorraadbeheer module

  • Artikel en artikelgroep beheer (FIFO/LIFO) houdbaarheidsdatum
  • Magazijn beheer
  • Magazijn locaties
  • Goederenstromen aantallen, lotnummer en doorlooptijden
  • Leveranciers gegevens en afspraken
  • Picklijsten per magazijn medewerker
  • Magazijn looproutes
  • Voorraad waardering VVP / GIP
  • Artikel etiketten en barcodes
  • Artikellijsten export naar Excel

Ontdek vandaag nog hoe eenvoudig voorraadbeheer kan zijn!

Bestelde goederen kunnen snel en adequaat ingeboekt worden zodat uw voorraadstatus altijd "up to date" is.
Uitgebreide overzichten van voorraadmutaties en voorraadwaardering per artikel of artikelgroep geven direct inzicht in de financiële waarde van uw voorraden.

Ontdek de kracht van onze WMS Voorraadbeheer module en breng uw voorraadbeheer naar een hoger niveau.

Met deze module kunt u bestelde goederen snel en efficiënt inboeken, waardoor uw voorraadstatus altijd actueel blijft. U krijgt gedetailleerde overzichten van voorraadmutaties en voorraadwaardering per artikel of artikelgroep, wat u direct inzicht geeft in de financiële waarde van uw voorraden.


U heeft volledige controle over uw voorraad, met de mogelijkheid om per artikel aan te geven of het voorraadartikelen betreft en welke minimale en maximale voorraadniveaus u wilt handhaven. U voert een vaste verrekenprijs in waartegen de voorraad wordt gewaardeerd en geeft aan in welk magazijn en op welke locatie elk artikel zich bevindt.


Dankzij de naadloze integratie met onze inkoopmodule worden voorraadaanpassingen automatisch verwerkt wanneer u goederen bestelt en ontvangt. Bij het registreren van verbruikte artikelen wordt de voorraad op een consistente manier afgeboekt, waardoor uw voorraad altijd up-to-date is.

Ons systeem houdt ook de gemiddelde inkoopprijs bij, zodat u direct inzicht heeft in eventuele verschillen tussen de VVP (Vaste Verrekenprijs) en de GIP (Gemiddelde Inkoopprijs).


Met onze WMS Voorraadbeheer module krijgt u volledige grip op uw voorraad en kunt u uw voorraadprocessen efficiënter beheren dan ooit tevoren. Krijg direct inzicht in uw financiële waarde en houd uw voorraden nauwlettend in de gaten. Optimaliseer uw voorraadbeheer en verhoog de efficiëntie van uw bedrijf vandaag nog!

Informatie-aanvraag


volledig vrijblijvend

Automatisering is de ruggengraat van uw organisatie. Er gaat veel geld en mankracht in om en is vaak het gesprek van de dag.U betaald waarschijnlijk heel veel geld voor een waaier aan verschillende programma's.

Kan dat niet sneller, beter en goedkoper?

Ja zeker kan dat, om te beginnen door bijvoorbeeld met onze2TP ERP Software te werken.

 
 
 
 
 
 

Met 2Tp behaalt u flinke besparingen!